O my god!!!

Hallo allemaal,

Eindeljk op plaats van bestemming!

Cool

Hier is alles oke! Al verliep de heen ries niet geheel vlekkenloos..

Met een vertragen van 25minuten die we al hadden opgelopen met de trein van Eindhoven naar Tilburg. Kregen we in amsterdam ook nog de melding dat er geen treinen meer naar schiphol vertrokken ( ja wie gaat er dan ook met dit weer met de trein maargoed!)

In Amsterdam een bus gepakt naar schiphol wat nog eens 20 minuten langer duurde als gepland! Gelukkig kon ik nog op tijd inchecken voor mij vlucht naar London/Heathrow daar moest ik overstappen voor het viegtuig naar Bangalore India!

Ook schiphol ondervond een hoop problemen met de gevallen sneeuw. en op de Gate waar ik in moest stappen had een vliegtuig zich vast gereden in de sneeuw...Ook dit duurde in en uit en de vraag was of dat ik nog optijd op Heathrow airport over kon stappen naar mijn vliegtuig naar Bangalore..

Met een vertragen meer dan 1,5 uur op schiphol vetrok het vliegtuig toch nog richting Heathrow Daar had ik nu percies 20 minuten om overtestappen.

Eenmaal geland in Heathrow stond er al en stewardes op mij te wachten..voordeel ik kon nu overal zo vooraan sluiten! met nog 5 minuten op de klok nam ik plaats in het vliegtuig richting India..Eindeljk een beetje tot rust komen!

Ik zat tussen 8 spaanse heren ( 40+) Waarvan er 1 gebrekkig Engels kon dus daar had ik ook niet veel aan en ook geen last van! (hun hadden daar een kantoor..Ik kreeg nog een kaartje van ze dan kon ik ze bellen als ik in moeijkheden zat:) wel aardig hoor!

ik had een Eigen Tv-schermpje dus dat was fijn..3 films en 2 maaltijden later..(z'n 9.5 uur) landen het vliegtuig in India..

Voordat je daar door de douane bent je koffers hebt en weer buiten staat ben je ook weer 1 uur verder..moest ikmijn Chauffeur nog vinden tussen 50 roepen Indiase mensen.

Mijn chauffeur had mooi een bordje met Mrs van Ooijen dus dat was wel erg fijn. Hij moest nog 3 andere meiden meenemen..3 engelse vriendeljike meiden (van 1 meisje waren de koffers nog niet aangekomen. Daar wachten we nu nog op in een hotel in Bangalore.

Al was ook de rit van The Aiport to the Hotel erg tenen krommend..iedereen rijdt hier af en aan toetert een x als hij er door wil en overal waar een gaatje is wringen ze zich door het verkeer! voetgangers, fietsers, paard en wagen, bussen, vrachtwagens ,scooters en auto's het maakt allemaal niets uit je komt ze overal op de weg tegen

Morgen begint onze reis richt Mysore ook een bus rit van 5 uur! dus dat beloofd nog wat!

Zo snel ik kan laat ik weer van me horen!

xxxx Anne

Kim

Hee die Anne!

Fijn datje heelhuids bent aangekomen en optijd al je vliegtuigen hebt gehaald.
Heb vrijdag nog aan je moeten denken, als die maar optijd dr vliegtuig haalt en niet al te veel vertraging heeft met die rotsneeuw!
Maar dat is goedgekomen uiteindelijk dus, fijn!

Geniet van je reis en hopelijk horen we snel weer iets van je!

Groetjes Kim

LePeva

Lieve nicht,

klinkt lekker inderdaad! Maar je bent er nu en ik vind t superstoer van je!!!! Heerlijk verhaal weer om te lezen, je schrijft het op een manier dat ik me er heel goed in in kan leven!!

Dikke knuffel van een supertrotse nicht!

Suus

Hey kleine, stoere nicht!
Fijn dat je veilig aangekomen bent ondanks allle vertragingen.
Even leek het erop dat jij eerder in India zou zijn dan jullie pa en ma terug in Summere, haha! Verheug me weer op je reisverhalen. Geniet volop en kijk ook goed uit! X van ons

Cindy en Mark

Anne,

Fijn dat je goed aangekomen bent, en dat het uiteindelijk toch wel goed geregeld is.
Nu is het dan echt begonnen, we zijn benieuwd wat je allemaal mee gaat maken.

Gr Cindy

Ellen

hoi Anne,

fijn dat je veilig aangekomen bent ondanks de tegenslagen door de sneeuw en de druktes overal,veel plezier met je avontuur en ik houd je in de gaten en zal je verslagen fijn volgen,veel plezier meid en maak er iets van

Gerrie Vossen

Zo zo wat een gedoe maar het is gelukt .
Nu maar kijken wat je nog allemaal meer gaat beleven.
Volg je op de voet weet zeker dat je er weer een hele hoop van op gaat steken .
Kijk goed uit maar dat weet je wel.
veel liefs van Gerrie

marijke

Ooohho wa un gedoetje de reis, maar goed je bent in india, das gek he!!!
Zit ik hier in summeren achter de pc en jij gewoon in india, super gaaf!
Geniet en kijk idd goed uit !!

marijke

anke

ja je probeert je dan voor te stellen wat jij dan allemaal ziet en meemaakt als je het leest..
Nou zan geen stress meer nu kun je lekker gaan genieten..
Ben benieuwd naar je volgende verhaal...

Groetjes Anke

Peggy

Leuk om te lezen, maar inderdaad, ik dacht ook van Oh-my-God :-s. Wat een stress en toestanden!

Mar dat heb je nu gelukkig allemaal achter de rug en je bent uiteindelijk veilig aangekomen :-).

Een fijne tijd, lekker tot rust komen, en goed op jezelf passen.

Liefs, Peggy xxx

Urdter

Hoi Anne!

Wat een gestress tijdens de heenreis!

Ik ben benieuwd naar al je verhalen de komende tijd.

Pas goed opjezelf.

Liefs van Urdter

mia bouwmans

Ha Anne,
Het was me het reisje wel maar je bent toch goed aangekomen. Wat een ervaring.Denk maar zo, alle begin is moeilijk. Nu komt vast een hele fijne tijd.
Geniet er van.Ik blijf je volgen.
Liefs, Mia